В Пловдив започнаха записванията за ученическата  академия на изкуствата Синдикат.

...
В Пловдив започнаха записванията за ученическата  академия на изкуствата Синдикат.
Коментари Харесай

`Започнаха записванията за ученическата академия на изкуствата `Синдикат“

В Пловдив започнаха записванията за ученическата  академия на изкуствата „ Синдикат ”. Тази образователна година занятията, които са безвъзмездни, ще бъдат през месеците март, април и май, а през юни ще има спомагателни действия, свързани с стратегиите, които са 8. Сред тях – „ Творческо писане “, „ Графичен дизайн “, „ Модерни способи на мислене “, „ Артмениджмънт и културен туризъм “

. В Академията могат да се включат възпитаници от 8 до 12 клас.

Учебното наличие на всички стратегии е неповторимо за България и Европа, като те са създадени особено за плана, насочени са към най-новите достижения. Задължително участват и тематики, свързани с българското изкуство и мисъл. Максим Иванов, възпитаник от Националната комерсиална гимназия, ще взе участие в академията за повторно, избирайки още веднъж програмата „ Пиар и реклама “.

Проектът на съдружие пловдивски създатели се осъществя с поддръжката на общината от 2011 година. Близо 1600 деца са приключили академията, чиято цел е да сътвори и възпита младо, съвременно и образовано потомство, изобретателна и дейна аудитория, млади създатели и мислители. Крайният период за записване е на 29 февруари.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР